Turnaj se po roce vrátil zpět na venkovní hřiště u ZŠ Janáčkova náměstí z důvodu špatného povrchu na Hlavním náměstí a hned dvakrát se mu změnil termín. První květnový nebyl možný z důvodu Covidu. Byl tak stanoven nový termín v půlce července. Organizátoři turnaj celý nachystali a vlastně stačilo počkat na příjezd týmů. Ten však nepřišel, několik minut po nachystání turnaje, mohli organizátoři zase balit. Na vině byla hloupá opatření Krajské hygienické stanice pro MS kraj. Nakonec se turnaj uskutečnil a to v poslední srpnový víkend. Z původních 30 týmů však ale zůstalo jen 14.

Turnaj se nám rozběhl s hodinovým zpožděním kvůli ranního deště, ale přece jen pod širým nebem. Bohužel po necelých dvou hodinách přišel další déšť a turnaj se tak nakonec přesouval do přilehlé haly. Díky pomoci téměř všech účastníků to netrvalo ani 30 minut a hrálo se opět, tentokrát v hale. Díky předpověděm našich rosniček turnaj zůstal v hale až do konce.

Celkově se turnaj po organizační stránce nevyvedl, jako v minulých letech, ale za většinu nepovedených věcí mohl zásah vyšší moci. I tak věříme, že si všichni dostatečně zahráli a zúčastní se i dalších našich turnajů.

 

Nejlepší hráč: Petr Pavlík (PARTY HARD)

Nejlepší brankář: Dominik Kotásek (Klepeťáci)

Nejlepší střelec: Ondřej Miškov (Dovolenkaris)

 

Konečné pořadí:

  1. Dovolenkaris
  2. Party Hard
  3. Klepeťáci
  4. Turovi Chabaři
  5. Šlápoty
  6. Vitamínky
  7. Óčko team
  8. Šuliči honinů
  9. Warriorsi
  10. Nemehla
  11. IBK Alpy
  12. Tygříci
  13. Vagoši
  14. White Sharks Opava